Весна

Холодна,
Спекотна -
Прийшла весна.
Нещасна,
Прикрасна -
Та знов сумна.

Морозить.
Вже досить
Чекати пiд вiкном.
Даремно...
Вже темно..
Вже все одно.

На волi, по полю -
Думки летять
Лiтають,
не знають
чого хотять.

Тримався,
Змагався,
Але ж не впав
Чекала,
шукала
Та я ж проспав

Висока,
Широка
Стоїть стіна.
Здолати
Прокляту
Не дасть весна.


Рецензии