Це небо колись запита

Це небо колись запитає,
І серце тремтить моє знову,
Це небо колись покарає,
За втрату надії і віри,
За те що я в кожному кроці,
Не знаю ніякої міри.
Але  сумним я залишусь
За те що кохаю тебе,
За те що не знаю як бути
З вогнем якій в серці живе.


Рецензии