Небесна суть одного поцiлунку - уривок поеми
Небесну суть одного поцілунку
Того, який омріяний у снах
Яким нема загального рахунку
Одна секунда, губи незнайомця
Змінили сьогодення в диво цвіт
Безмежна ніжність як проміння сонця
Несказане, м’яке провалля слід
Усього гра, всього одна лиш мить
Зі смішками простенький поцілунок
Проминуло життя, а серденько тремтить
Не забуває той солодкий трунок
2010р.
Свидетельство о публикации №111022301305