23 февраля поздравление настоящим мужчинам укр

Справжнім чоловікам у день 23 лютого

У лютому святкуєм дуже гарне свято,
Шануємо матроса і солдата,
І воїна –афганця й ветерана
Безусого юнця і отамана -
Усіх чоловіків, що захищають нас -
Сьогодні ваш зірковий час!!!

Якими б войовничими ми не здавались,
Але  у вас, таких сміливих, закохались
І вам довірили життя своїх родин,
Вести по полю, де чимало мін.

Ви тягнете, згрузивши на могутні плечі
І нас жінок і стариків й малечу..
Можливо іноді і чортихаясь..
Та не жалкуючи і, сподіваємось, не каясь.

І кожен рік всі наші побажання,
То перш за все, рідненькі, сподівання-
Щоби здоровими були, щоб гроші мали
І щоб про нас зовсім не забували…

Будьте щасливими, коханими, успішними!
Чоловіками будьте не колишніми…
А ми завжди підтримаємо вас
В хвилинку кожну і у кожен час…
 


Рецензии