Шэфкэть туташына

Шэфкэть туташына багышлап ,
Купме генэ язсада шагыйр ,
Хэстэхэнэ туташына карап ,
Йорэгемдэ туды бер шигыр.
                Ап-пак ромашканын, тосе сымак,
                Ж,ан тынычы сыман киенеп ,
                Коннэре утэ хэстэхэнэдэ ,
                Барсынада ж,аны коенеп.
Давалауда якты караш белэн ,
Бар кешенен, хэленэ кереп ,
Озынайта кеше гомерлэрен ,
Сайлап алган хонэрен белеп.
                Тоннэр буе авыр хэлдэ булган ,
                Бэндэлэрне дава итэлэр ,
                Ор ян,адан кеше була туган ,
                Гомер буе рэхмэт эйтэлэр.
Шэфкэть туташына рэхмэтлебез,
Узенэ бирсен ходай тазалык!
Купме гомерлэрне саклап калган,
Мен, кат бирсен бэхет хэм шатлык!


Рецензии