Уйна абый гормунын, ны

УЙНА   ЭЛЕ ,  АБЫЙ ГОРМУНЫН,НЫ ,
ХЭТЕРЛЭТЕП , ЯШЬЛЕК ЕЛЛАРЫН.
ИСКЭ АЛЫП БАР БУЛГАН  ДУСЛАРНЫ ,
МОН,ЛАТЫП АВЫЛ  УРАМНАРЫН.
       АРМЫЙ, ТАЛМЫЙ УЙНА ГАРМУНЫН,НЫ ,
       ЛЭЗЗЭТ , ШАТЛЫК БИРЕП КУН,ЕЛГЭ.
       УЯТ ЕРАКТА  КАЛГАН ХИСЛЭРНЕ ,
       ЙОРЭКЛЭРДЭ , ЯНГАН  СОЮНЕ
УЙНА ЭЛЕ ,  АБЫЙ ГОРМУНЫН,НЫ ,
Ж,ИЛКЭНДЕР САГЫНГАН  КУН,ЕЛНЕ.
ЯШЬЛИ  ТОЙГАН МЭХЭБЭТ ХИСЛЭРНЕ ,               
ЙОРЭКЛЭРДЭ  ЯНГАН УТЛАРНЫ.
       АРМЫЙ , ТАЛМЫЙ УЙНА ГАРМУНЫН,НЫ ,
       Ж,АН  Ж,ЫЛЫСЫ  АРТСЫН КУН,ЕЛДЭ.
       ДАУАЛАСЫН ГАРМУН ,  САГЫШЛАРНЫ ,
       МОН, САГЫНГАН НЭЗЕК БЭГЕРНЕ.
УЙНА ЭЛЕ ,   АБЫЙ ГОРМУНЫН,НЫ ,
ГОМЕРЛЭР  РУХЛАНЫП   БАРЫСННАР.
ИСКЭ АЛЫП КИТКЭН ЯКЫННАРНЫ ,
ХЭТЕРЛЭРДЭ МЭН,ГЕ КАЛСЫННАР.
       АРМЫЙ , ТАЛМЫЙ УЙНА ГАРМУНЫН,НЫ ,
       ЯН,ГЫРАСЫН  САГЫШ  МОН,НАРЫ.
       БИРГЭН  ОЧЕН ТУГЫРЫ ДУСЛАРНЫ ,
       ГОМЕРЛЭРДЭ , ТОРМЫШ ЮЛЛАРЫ.
УЙНА ЭЛЕ ,  АБЫЙ ГОРМУНЫН,ДА ,
СОКЛАНДЫРЫП  КОЙЛЭ МОН,НАРЫН, ,
ШАТЛАНДЫРЫП  НАЗЛЫ ЖЫРЛАРЫН,ДА ,
КАЙТАРСЫННАР,  ЯШЬЛЕК ЕЛЛАРЫН.
       АРМЫЙ, ТАЛМЫЙ УЙНА ГАРМУНЫН,НЫ ,
       ЛЭЗЗЭТ , ШАТЛЫК БИР СИН КУН,ЕЛГЭ.
       ОНЫТТЫРМА  ТЭУГЕ САФ ХИСЛЭРНЕ ,
       ЯЛКЫНСЫЗ ЯНГАН ,  ЙОРЭКЛЭРНЕ.


Рецензии