ТЫН КУЛ

               
ЯЛТРАП СУЛАРЫ ТИБРЭЛЭ
ВАК   ДУЛКЫНЛАП , Ж,ИЛ ИСКЭЧ.
ТОНБОЕКЛЫ   КУЛ  ОСТЕНЭ
КОЯШ НУРЛАРЫ Ж,ИТКЭЧ.
                АККОШЛАР  ГОРУР   ЙОЗЭЛЭР ,
                КАНАТЛАРЫН    Ж,ИЛКЭНЛЭП.   
                ТЫН  КУЛНЕН,   ОСТЕНДЭ АП-АК,
                Ж,ЭННЭТ КОШЛАРЫ СЫМАК.
Ж,ИМЕЛДИЛЭР   НУРДАЙ  ЯКТЫ
АККОШЛАР КАНАТЛАРЫ.
КОЗГЕДЭЙ КУЛНЕН, ОСЛЭРЕ
ЧАГЫЛДЫРА ТОСЛЭРЕН.
                ЯШЕЛ УЗЭН АРАСЫНДА ,
                НАЗЛЫ МОН,ЛЫ КОЙЛЭРЕН ,
                САНДУГАЧЛАР БАСЫП ТАЛДА
                САЙРЫЙ ИРТЭ КИЧЛЭРЕН.
КОЯШ БАЕГАН ЧАГЫНДА
АЛЛАНА СУ  ТОСЛЭРЕ ,
СИХРИ ЯМЬ КУЛНЕН, ЯНЫНДА
ТЫНЫЧ СЕРЛЕ КИЧЛЭРЕ.
                ТЫН КУЛНЕН, СИХРИ ЯРЫНДА
                ГАШЫЙК ПАРЛАР КАВЫША.
                МЭХЭББЭТ СУЗЛЭРЕН ТАБЫП
                ВЭГЪДЭЛЭРЕН КОРЫША.
КАВЫШАЛАР МЭН,ГЕЛЕККЭ
АККОШЛАРДАЙ ПАР БУЛЫП ,
ТОРМЫШ ЮЛЛАРЫН УТЭРГЭ ,
ТЫН КУЛДЭН ОМЕТ АЛЫП.
                ТЫН СУЛЫ, АККОШЛЫ КУЛНЕН,,
                КАВЫШСАН,  ЯРЛАРЫНДА.
                ИМИНЛЕК , ТЫНЫЧЛЫК   БУЛЫР
                МЭХЭББЭТ КОЧАГЫНДА .                (29.12.10г.)


Рецензии