Тормыш дин, гезе
Тормыш юллары аерыла
Ан,ламасан, язмышны,
Ж,илкэннэре каерыла
Алып барган тормышны.
Гомер зэнгэр дин,гез сыман
Дулкыннардай тормышы.
Тирэн судан кичкэн сыман
Ан,ламасан, язмышны.
Тойган мэхэббэт югалыр
Язмышнын, дин,гезендэ.
Дорлэп йорэклэрен, яныр
Кайтарып булмас хич тэ.
Уйланырсын, ялгышларны
Ничек тозэтим диеп.
Узалмассын, язмышларны
Кун,еллэр йорер коеп
Аерылмагыз тормышларда
Яшьли сойгэн яр белэн
Уйнамагыз язмышларда
Дин,гез дулкыны белэн!
(22.01.2009г.)
Свидетельство о публикации №111022003228