Тин бит без бэхетлэргэ

 
 
               
 
 Коннэр утэ кузгэ куренеп ,
 Гомерлэр утэ безнен,.
 "бер беребезнен, кэдерен белик ,
 Соеклем" - мин,а диден.

 Бер беребезне табалмыйча ,
 Купме гомер кичкэнбез.
 Эзлэгэнбез мэхэббэтне
 Туземсез без коткэнбез.

 Гомеремдэ элдэ син бар ,
 Мэхэббэт белмэс идем ,
 Йорер идем сине эзлэп ,
 Йозен,не курмэс идем.

 Рэхмэт син,а бэгеркэем
 Шул донъяга килгэнгэ,
 Мина гына насыйп булып
 Ходай сине биргэнгэ.

 Кичердек без донъяларда
 Кайгылар, шатлыкларда.
 Мэхэбэттэ  яшэгэнгэ ,
 Тин, бит без бэхетлэргэ!


Рецензии