Ничек белэм, мин яшимен

НИЧЕК БЕЛЭМ , МИН ЯШИМЕН ,
ЯЗМЫШ БИРГЭН ДОНЬЯДА.
МИН ТАБАМЫН , ЮГАЛТАМЫН ,
БАШЛЫЙМ ЮЛНЫ ЯН,АДАН.
 
КУРСЭТЭ ТОРМЫШ  ЮЛЛАРЫ ,
ДОНЬЯ  ВАКЫЙГАЛАРЫН ,
БИРЭ  ШАТЛЫК ,   КАЙГЫЛАРЫН ,
СЫНАП  ГОМЕР  ЕЛЛАРЫН.

ОЙРЭТТЕ  ТОРМЫШ   ЕЛЛАРЫ ,
САБЫР  ЧЫДАМ   БУЛЫРГА.
ЮГАЛТМАСКА  ЫШАНЫЧНЫ ,
КОЧЛЕ БУЛЫП КАЛЫРГА.

ЧЫН  МЭХЭББЭТ  ХЭМ  ДУСЛЫККА ,
Ж,ИТДИ ,  ТУГРЫ  БУЛЫРГА.
ТОРМЫШ   НЭРСЭ  КУРСЕТСЭДЭ ,
КЕШЕ  БУЛЫП    КАЛЫРГА.
 
БИРЕЛМИЧЭ  МИН  ЯШИМЕН ,
КИЛГЭН  БОРЧЫЛУЛАРГА ,
КУЗ  ЯШЕ  АША   КОЛЭМЕН ,
ТУЗЕП  АВЫРЛЫКЛАРГА.


Рецензии