Язнын, ямьле доньясы
ХУШ ИСЛЭРГЭ ДОНЬЯНЫ КУМЕП ,
ТУГАН Ж,ИРГЭ ЯМЬЛЕ ЯЗЛАР КИЛЭ,
САФ ХИСЛЭР УЯТЫП КУН,ЕЛДЭ.
Ж,АН Ж,ЫЛЫСЫ КЕБЕК Ж,ЫЛЫТА ,
ЯЗНЫН, ЯМЬЛЕ СИХРИ КИЧЛЭРЕ ,
ЧЭЧЭККЭ КУМЕЛЭ БАКЧАЛАРЫ ,
МАТУР ИТЕП САЙРЫЙ КОШЛАРЫ.
МЭХЭББЭТЕН КОТЭ ЧИБЭР КЫЗЛАР ,
УЗ ТИН,НЭРЕН ЭЗЛИ МАЛАЙЛАР ,
СОКЛАНДЫРЫП ЙОЛДЫЗЛАРЫ АТА ,
ТАБИГЫЙ ХИСЛЭРНЕ УЯТА.
УЗГЭРЭ БАР ТЭБИГАТЬ ДОНЬЯСЫ,
АРТА Ж,ИРДЭ СОЮ ТОЙГЫСЫ,
АГАЧЛАРНЫ ТОРЕП ЯШЕЛЛЕККЭ,
Ж,ИР СЫРЫЛА ТОРЛЕ ЧЭЧЭККЭ.
ТЭБИГАТЬНЕН, ГЭЖ,ЭПЛЭРЕ ЧИКСЕЗ.
ЯЗЛАР САНЫЙ ТОРМЫШ ЕЛЛАРЫН.
КЕШЕ ГОМЕРЕНДЭ БУЛА БЕР ЯЗ ,
ЧЫН МЭХЭББЭТ ТАПКАН ЧАКЛАРЫ.
ЙОРЭКЛЭРДЭ ЯНСЫН САФ МЭХЭББЭТ ,
ЯЗ ЧЭЧЭКЛЭР , БИРСЕН БЭРЭКЭТ.
БИРСЕН БЭХЕТ ДОНЬЯДА БАРСЫНА ,
СОЮЛЭРДЭ , “ДОРЛЭП ЯНСЫННАР”!
Свидетельство о публикации №111022011042