Язмышымнын, юмарт булэге

 
               

 Яшэп булмый синсез доньяларда ,
 Мэхэббэтем минем бэгерем!
 Мизгел саен минем уйларымда ,
 Нур сибелгэн назлы кузлэрен,.
   Ак каендай зифа буйларын,а,
   Туймыйм карап яшим сокланып.
   Синен, уттай янган  чэчлэрен,э ,
   Ж,ил буласым килэ назланып.

 Эгэр мин,а –“ сине  соймим”, дисэн,,
 Йорэкэем яныр  ярылып.
 Йорер идем  кун,елем боегып ,
 Яшу; дэрте  бетеп , сурелеп.
   Куанычым соенечем минем ,
   Язмышымнын, юмарт булэге ,
   Синен, ж,ылы кун,ел тэбигэте ,
   Омет бирэ, якты   коннэргэ.

 Гомер буе бурычлы мин син,а.
 Булэк иткэн очен мэхэббэт.
 Мэрхэмэтле булган очен мин,а.
 Син минем  байлыгым, бэрэкэт.
   Доньядагы тормышнын, юлларын ,
   Табып кавыштырган , ж,аныбыз.
   Утсэдэ  безнен,  гомер еллары ,
   Укенмэйче бергэ барырбыз! 
 (26.11.2010г,)


Рецензии