Язмыш жиллэренэ каршы барып булмый
Телэсэктэ купме тырышсакта ,
Язылгандыр безнен "тормыш китабына" ,
Сайлап алган , юлдан барсакта.
Сызлып тан,нар атып , иртэн кояш чыга.
Безгэ телэп бэхет тормышта.
Соенэбез , олы , карты , бала чага ,
Ходай биргэн хэр бер минутка.
Каршы алыйк хэр бер якты килгэн конне.
Нурлы булсын безнен, хэр телэк.
Бэхет ,шатлык ,бирсен безгэ, мэхэббэтне.
Ходай биргэн, гомер,зур булэк.
Тормышларда югалтмаек кешелекне,
Уткэн чакта гомер юлларын.
Онытмаек хэр беребез шэфкэтлекне ,
Биргэн шун,а , Ходай тазалык.
Доньяларда барыбызга Ходай биргэн ,
Саулык , тауфыйк , бехет хэм назлык.
Мен, арттырып , биргэн вазыйфасын
Утэсеннэр иде , бар халык.
(30,01,2010г.)
Свидетельство о публикации №111022010699