Энемне сагынам

         
ЯКТЫ ДОНЬЯЛАРДАН КИТЕП БАРДЫН,,
ТАШЛАП БЕЗНЕ СИН ГОМЕРЛЕККЭ.
ЯШЛЭЙ КИЛЕШ  СИН,А НИЛЭР БУЛДЫ ,
АН,ЛЫЙ АЛМЫЙ  ХЭТТЭ  ЗЭН,ГЭР КУКТЭ !

УЙЛАНДЫРА СИНЕ МИЗГЕЛ САЕН , 
САГЫНДЫРА ХЭР БЕР КАРАШЫН,.
СОЙЛЭ ЭЛЕ МИН,А АП ПАК КАЕН
ЭНЕКЭМНЕН ТОРМЫШ ЯЗМЫШЫН?

САГЫНДЫРА СИНЕН Ж,ЫРЛАУЛАРЫН,
САНДУГАЧТАЙ ИДЕ ТАВЫШЫН,,
САГЫНДЫРА ХЭР БЕР САБАН ТУЙЛАР ,
ПАХЛЕВАНДАЙ СИНЕН КОРЭШЕН,.

КИЧЕР БЕЗНЕ ЭГЭР КИЧЕРЭЛСЭН,!
ЭШЛЭМЭГЭН ЭШЛЭР КАЛГАНДЫР ,
ЯРДЭМ КУЛЫН СИН,А СУЗГАН ЧАКТА ,
СИН АЛАЛМЫЙ КАЛГАН ЧАК БАРДЫР.

БУ ТОРМЫШКА ЭЛЛЭ НИЛЭР БУЛДЫ?
ЮГАЛТУЛАР ХАМАН ЮГАЛТУ!
НИГЭ ТАШЛАП КИТТЕН, БУ ДОНЬЯДАН?
СИНЕ ЭНЕМ БЕЗ НЫК ЯРАТТЫК!

ОЗГЭЛЭНЭ  МИНЕМ УЗЭККЭЕМ,
ЭНЕМ МИНЕМ СИНЕ САГЫНАМ!
ИШЕГЕМДЭ КАЙ ЧАК КУЗКЭЙЛЭРЕМ,
КЕРЕР СЫМАН ЭНЕМ ТУГАНЫМ.               
                (10.01.10г.)


Рецензии