Сина тулды унсигез

           ( Регина  туганыма багышлап)

СИНЕН, БУГЕН ТУГАН КОНЕН, 
ЯШЕН, ТУЛДЫ УНСИГЕЗ.
КУПМЕ ВАКЫТ УТЕП КИТКЭН ,
ТОРМЫШЫН, БУЛСЫН ТИГЕЗ.
                ЕЛЛАРНЫН, НАЗЛЫ КОНЕНДЭ ,
                СИН ДОНЬЯГА КИЛГЭНСН, ,
                ЯМЛЕ ЯЗЛАРНЫ КИЧЕРЕП ,
                СИН УСЕП ТЭ ЖИТКЭНСЕН,.
УНСИГЕЗДЭ  ТОРМЫШ  ЮЛЫ
БАШЛАНЫП КИЛЭ ГЕНЭ.
СИНЕН,  ЭЛЕ  БАР ДА АЛДА ,
ШАТЛАНЫП ЯШЭ ГЕНЭ.
                СИНЕН, ТОРМЫШ ЮЛЛАРЫН,ДА ,
                ХОДАЙ БИРСЕН ТАЗАЛЫК ,
                БАР ОМЕТЕН, КАБУЛ БУЛСЫН ,
                ТАУФЫЙКТА БУЛСЫН БАЙЛЫК.
СИНЕН,  ЙОРГЭН ЮЛЛАРЫН,ДА ,
ЮЛДАШ БУЛСЫН ЧЫН ДУСЛАР ,
КИЛЭЧЭК ЯМЛЕ КОННЭРДЭ ,
ТЕРЭК  БУЛСЫН ТУГАННАР.


Рецензии