Рэхмэтлемен Аллам тик син, а
Айга , кояшка хэм тынычлыкка ,
Якты утка ,ж,илгэ , салкын суга
Тугры булган мэн,ге дуслыкка .
Рэхмэт биргэн очен , ап ак кышны ,
Салкын коннэр , карлы буранын.
Биргэн очен ж,эйне , козне , язны ,
Эз булсада мон,су коннэрен.
Биргэн очен иртэ тан,нарын,ны ,
Якты коннэр ,серле тоннэрне ,
Куктэ ж,емелдэгэн йолдызларга ,
Болыннарга , елга ,урманнарга.
Рэхмэтлемен якты уйлар очен ,
Гомер буе барсын янэшэмдэ ,
Дулкыннарнын, матурлыгы очен
Дин,гезлэрдэн ерак яшэсэмдэ .
Тонлэ эйткэн серле сузлэр очен.
Мэхэббэтем булган ярыма ,
Хэм , ан,лаган якын дустым очен
Рэхмэтлемен син,а барына.
Мин яраткан якын туганнарга ,
Балаларга , эткэй , энкэйгэ.
Якты коннэр очен , исэннэргэ ,
Мэн,гелеккэ йокы киткэннэргэ.
Рэхмэтлемен син,а гомеремдэ ,
Кичергэннен,, барсы очендэ ,
Килэчэккэ тик бер ялваруым!
Яманлыкка ничек тузэргэ?
Калса иде йорэк кун,елемдэ
Катыланмай тойган ялганнан.
Бирсэн, иде , алгы коннэремдэ
Ж,ин,сен дореслеклэр ялганны.
31.07.2010г.
Свидетельство о публикации №111021909346
Гайнутдинова Алина 11.07.2011 20:35 Заявить о нарушении
Ямалеев Марс 12.07.2011 22:06 Заявить о нарушении