Кыш килде тэбигатькэ

КОЗ  АРТЫННАН ,  КЫШЛАР  Ж,ИТТЕ ,
ЯУДЫ  Ж,ИРГЭ   КАРЛАРЫ.
БОТЕН  Ж,ИРНЕ  АП  -  АК  ИТТЕ ,
НИНДИ  САФ  ХАВАЛАРЫ!

ЕЛГАЛАР   КАПЛАНДЫ   БОЗГА ,
КУРЕЛМИ   АГЫШЛАРЫ.
ЭЙТЕРСЕН,ДЭ   ТУКТАТЫЛГАН ,
ГОМЕРНЕН,  БАРЫШЛАРЫ.

“ЙОМШАК  ШЭЛГЭ”   ЯБЫНГАННАР ,
ДОНЬЯДА  БАР  АГАЧЛАР.
Ж,ЕМЕЛДИЛЭР  НУРЛЫ   БЭСЛЭР ,
ЯЛТЫРЫЙЛАР  КОЯШТА.

КЫШ , Ж,АН  ИЯСЕН    СЫНАТА ,
САЛКЫН  КОННЭРЕН  БИРЕП.
САЛКЫН СЫНГАЧ , БУРАНЛАТА ,
ЮЛЛАРНЫ  КАРГА  КУМЕП.

КЫСКА  КОННЭР,  ОЗЫН  ТОННЭР ,
УЙНЫЙ   ЙОЛДЫЗЛАР   КУКТЭ.
“СИХРИ”  АЙДАН  ЯКТЫ   Ж,ИРЛЭР ,
ТЭБИГАТЬ-ЭКИЯТТЭ.

ЭЙТЕРСЕН,ДЭ  КЫШ    КОННЭРЕ ,
ЯЛ  БИРГЭН  ТАБИГАТЬКЭ.
ЯЗЛАР   Ж,ИТКЭЧ ,БАР   Ж,ИРЛЭРНЕ ,
ТОРЕРГЭ   ЯШЕЛЛЕККЭ.


Рецензии