Кышнын, ак бураннары

ОЗАК  ИТЕП   ТЭРЭЗЭМНЭН ,  КАРАП  УТЫРА  БИРДЕМ ,
УРАМДА  КАРЛЫ  БУРАННАР ,  ДОНЬЯНЫ  КУМГЭН  ИДЕ.
УЛАП  АЛЫП  КАЙЧАГЫНДА ,  ТЭРЭЗГЭ  СИРПЕП  КАРЫН ,
ТУКТАГАН  СЫМАН  БУЛАДА ,  КОЧЭЯ  БАШЛЫЙ  ТАГЫН.
   
ТЭБИГАТЬ  КОЧЕН  КУРСЭТЭ ,  КЫШНЫН,  АК  БУРАННАРЫ ,
СЕБЕРЭ  КАРЫН  КЫРЛАРГА ,  КУКТЭН  ЯУГАН  КАРЛАРНЫ.
КАРЛАР  БАСА  СУКМАКЛАРНЫ , КУМЭ  ЙОРГЭН  ЮЛЛАРНЫ.
ТАБИГЫЙ  КАНУННЫ  УТИ ,  КЫШНЫН,   ЗАМАНАЛАРЫ.
 
КУРЕНМИ  ЙОЛДЫЗЛАР  КУКТЭ ,  АЙ  ЯКТЫСЫ  ЮГАЛГАН.
БУРАНЛАТА  КОНЕН  ТОНЕН ,  БАР  ДОНЬЯНЫ  КАПЛАГАН.
АЛДА  ТОРГАН  СЫМАН  ДИВАР ,  АК  Ж,ЭЙМЭГЭ  ОХШАГАН
БАР  ОМТЫЛЫШ  ХЭР  ХЭРЭКЭТ ,  ЮЛЛАРДА  ТУКТАП  КАЛГАН.
    
КАРАП  УТЫРДЫМ  БУРАНГА ,   БИЛГЕСЕЗЛЕК   УРАМДА.
КАРАП   УТЫРЫП   АДАШТЫМ   УЙЛАГАН   УЙЛАРЫМДА.
УЙЛАТТЫ  ЯШЬ  ЧАКЛАРЫМНЫ ,  ДУСЛАРНЫ  ИСКЭ  АЛДЫМ ,
КЫШКЫ  БУРАН  СЫМАН  КОЧЛЕ ,  УТКЭН  СОЮ   ЕЛЛАРЫН.
               
КАР   БУРАНЫНА   ОХШАГАН ,   БИРМЭСЕН  ДИП   ЯЗМЫШНЫ ,
ТЕЛИМ  ТЭРЭЗЭГЭ  КАРАП ,  АЛГА  БИРГЭН  ТОРМЫШКА.
БИРМЭСЕН  ДИП  КИЛЭЧЭКТЭ ,  АЧЫ  САЛКЫН  Ж,ИЛЛЭРЕН ,
АДАШТЫРМАЙЧЫ  ЮЛЛАРДА ,  БИРСЕН   ЯКТЫ   КОННЭРЕН.


Рецензии