Олы юлдан кайтып килэм
Олы юлдан кайтып килэм, сагындым авылымны.
Канатланып кун,елкэем ашкына юлларымда.
Юл читендэге чэчэклэр, башларын иеп кала.
Тургай сайрый баш очымда, сагыш мон,нарын таба.
Йомшак искэн юлнын, ж,иле , сыйпый чэчне башымда.
Сойли уткэн яшьлегемне, янып сою утында.
Туган якны сагынудан, сагышлы кун,елкэем.
Кайту юлдан куз алмыйдыр, котеп гэзиз энкэем.
Олы юлдан кайтып килэм, мон,лана кун,еллэрем.
Сихри коч бирэ уземэ, изге туган ж,ирлэрем.
Аерсада тобэклэрдэн, сынап язмыш еллары,
Безнен, кун,елдэ саклана, ойгэ кайту юллары.
Свидетельство о публикации №111021908368