Ни курсэтэ бу доньялар?

               
               
 Ни курсэтэ бу доньялар?  уйландыра , уйландыра.
 Кун,еллэрне жилкендерэ , йорэк уттай янып тора.
                Уз олешебезне  табып,
                Кайчак башка чара алып ,
                Курсэтэ безгэ язмышлар ,
                Гомер юлында тормышлар.
 Начарлыкка  тузэбез без ,  гомерлэрне кичергэндэ.
 Яхшылыклар эзлибез без , яман  сузлэр   эйтсэлэрдэ .
                Алдый торган бэндэлэргэ ,
                Ышанып без  сузлэренэ.
                Югалтабыз   доньяларда , 
                Тугры булган дусларныда
 Югалтабыз сойгэн ярны , яшьтэн тойган мэхэббэтне ,
 Анламыйча ни кылганны , яндырабыз  килэчэкне.
                Ялгышлы  хаталарныда
                Тозэтеп  була  барсында ,
                Тик  котылу  мэхэббэттэ
                Узен, эзлэгэн бэхеттэ.
                (10.01.2010Г.)
               


Рецензии
Ни курсэтэ бу доньялар?..Уйландыра,тыннэр буе еклап булмы.
Матур татарча язасын.Очень понравились.С ув.Хатиря

Хатиря Разяпова   26.02.2013 18:05     Заявить о нарушении