Озатасы килэ сине иркэм

 Озатасы килэ сине иркэм
 Тыныч аккан инеш буеннан.
 Йолдызлы хэм айлы якты тондэ ,
 Урамнарын   урап авылнын, ,
                Килэ синен,  чэчлэрен,нэн   назлап ,
                Йорэк серлэремне  ачырга.
                Йомшак кулларын,ны кулга алып ,
                Яннарын,да  синен барырга.
 Кунелемдэ  янган мэхэббэтне
 Кабынганын сина карата ,
 Синен, серле кузлэрен,э карап
 Ачыр идем иркэм    шул чакта.
                Язмыш биргэн тормыш юлларында ,
                Утэр идек икэу  бергэлэп.
                Телим сине биргэн гомеремдэ ,
                Иркэлэргэ   назларга тореп.
 Куз  алдыма килэ зифа буен, ,
 Карлыгандай кара кузлэрен, ,
 Чия тосле баллы иреннэрен, ,
 Уйларымда тик син  кон саен.
                Синдэ иркэм мине эзлисен,дер.
                Кайда йортэ   сине юлларын,?
                Ераклардан мине кузлисен,дер.
                Кавыштырсын безне  уйларын.
 Язмыш безгэ бэхет булэк итер ,
 Бергэ кушып барган  юлларны.
 Очраштырып талган йорэклэрне ,
 Мэхэббэт коткэн кун,еллэрне  .
                (18,10,2010г,)


Рецензии