Буваэ час - лiкують тiльки вIршi...
Якоїсь дуже рідної душі.
Є негаразди за мої ще гірші,
Такі,що і не пишуться віршI.
Але туга нашіптує у спину,
І сум за плечі міцно обійма.
Якусь незрозумілу хуртовину
Моїм думкам виспівує зима.
А я іду,тримаю спину рІвно,
І дивлюся на все, як на манУ.
Ще мить і відіб’є дванадцять рІвно,
І ось тоді тебе я доженУ.
Торкну за руку,і вуста на рівні.
Скажу те ніжне і гірке: «Прости».
Та твої очі вже якісь не рідні…
Я знову обізналася – не ти.
Свидетельство о публикации №111021907854
Здорово! )
Prosto Zagadka 21.02.2011 10:37 Заявить о нарушении
Дякую!!:-))
Просто читаю "Річку Геракліта" і на іншому просто не пишеться!
Дарья Савицкая-Кюри 21.02.2011 18:21 Заявить о нарушении