Бо у вересни бува

Чарівна осінь, як завжди
Малює золотом картини
Вітри спішать розповісти
Що холоди ось, ось прилинуть.

Бо у вересні буває
Дощик з вітром завітають
А за ними  поспішає
Літо бабине, всі знають

Танцює дощ, співає вітер
І небо хмари затуляють
Але я вірю що тепло і літо
До нас, ще  завітають.

Бо у вересні буває
дощик з вітром завітають
А за ними  поспішає
Літо бабине,  всі знають

Літо бабине тепленьке
Осінь нам завжди дарує
Навіть як  і коротеньке
Воно знову зачарує.

Бо у вересні буває
дощик з вітром завітають
А за ними  поспішає
Літо бабине,  всі знають


Рецензии