Молюся Богу за Укра ну,
мою матусю Україну
Щоби з колін вона вставала
Та дітям щастя дарувала.
Щоби сади, лани і гори
Ніколи не зазнали болю
Цвіли раділи та співали
І людоньки тут щастя знали.
Щоб люди пізнавали Бога
Бо йде у небо їх дорога
Земля і небо - батько й мати
І їх любов не розірвати.
Не просто так живемо люди
Хай храмом серце наше буде
Для віри щирої, кохання
І для натхнення і для знання.
Свидетельство о публикации №111021904861
Я Вам щиро дякую за такий гарний і патріотичний вірш!
З повагою,
Александр Журавский 19.02.2011 14:01 Заявить о нарушении
Нина Дюбченко 19.02.2011 14:12 Заявить о нарушении