Чому душа вогнем пала
Чому пісні вона співає,
Наш Бог – Отець сьогодні з нами,
Ми розмовляєм з небесами.
О, Бог – Отець, Ти наш спаситель
Любові, святості ревнитель,
Тобі співаємо пісні,
Серця Тобі даруєм всі.
Ми прославляєм Ім’я Святе,
Душа з Тобою лиш багата,
Душа з Тобою лиш співає,
Бо радість воскресіння знає.
Міцний ланцюг Ти розірвав,
Наші гріхи на себе взяв,
Приніс Ти радість і свободу,
Дав кожному живую воду.
Серцям розбитим спокій дав,
З вічним життям Ти нас з’єднав,
І ми йдемо до Тебе, Тату,
Пізнати волю Твою святу.
Свидетельство о публикации №111021904789