М ячик стрибав
Потім по доріжці
Покотився, налякав
Чорнявеньку кішку.
Вона підскочила, скакнула,
Зразу опинилась
На собаці, що на сонці
Спати притулилась.
Та й собі спросоння плиг
Та на поросятко,
Що лежало у калюжі.
Те вже не курчатко,
Що гуляло у дворі,
Ой так м’ячик, ой так м’яч,
Налякав усіх.
Свидетельство о публикации №111021904766