Маленька пташка

Маленька пташка
У вирій полетіла,
Вона хотіла
Сама пізнати світ,
Розгубила свої сили,
Бідою обернувся той політ.
Вона не знала,
Що тільки в зграї
Птахи у вирій вилітають,
Де вожаки усі шляхи
Давно вже знають.
Тому ж, коли бажання те прийде,
І полетіти забажається тобі,
Гуртуйся в зграю, долетиш,
Ну а інакше ні.
У синім небі де свобода,
Бува і дощ і непогода.


Рецензии