Твоя любов

 Твоя любов - мов білий сніг,-
Вона розтанула без слiду.....
Твої слова - крижина ліду,
Яку не змозi розтопить

Твої думки - мов ті вітри,-
Усе життя вони мандрують ,
А почуття твої - мости,
Яких Ніхто вже не збудує ...


Рецензии