ЧИ НЕ ПОРА...
Бо ось: потроху капає з дахів,
І недалечко наче вже й до літа,
Однак зима долає ворогів.
Чи березень покумався з зимою?!
А чи Земля змінила круг орбіт?!
Таке зробилося зі світом і зі мною:
Пора любить,а тут навколо -- лід!
Пора любить,пора давно кохати,
А тут -- сніги від хати і до хати.
А тут -- мороз... Проблема не проста:
Як цілуватись -- злипнуться уста...
Щодня покапує від сонечка з дахів,
Та ввечері без валянків підшитих
Не встоїш довго,хоч би як хотів
Дівчиноньку до раночку любити!
Весною ж пахне..!
Чує і старий,
Що мріє кості трохи розігріти.
А тут -- мороз,як пес надворі злий,
Чи не пора морозам відговіти?!
Свидетельство о публикации №111021901185