Мэхэббэт сунмэс бездэ

Нинди чибэр , хэм сылусын,
Куз тимэсен узен,э.
Хэйран  калып карап торам ,
Эрим хэрбер сузен,нэн.
                Синен зэн,гэр кузлэрен,э
                Карап туялмыйм  иркэм.
                Синен, чибэр йозлэрен,нэн
                Нурлар сибелэ  икэн.
Синен алсу иреннэрен,
Бал тэмен хэтерлэтэ.
Тан аткандай , иртэлэрен
Донья  яктырып  китэ.
                Синен  зифа   буйларын,а
                Гашыйк  булдым  мэн,гегэ.
                Ялкын яна  йорэгемдэ ,
                Куз   алдымда  син  генэ.
Тормышымда син булганга
Бэхетле якты  доньям.
Матурым минем бэгерем
Шатлыкны синсез   белмэм. 
                Синен  матур  елмаюын,
                Салават купередэй.
                Уткэрик  тормыш юлларын ,
                Сою утын сундермэй.
                (25,10,2010г,)


Рецензии