Кышкы урман

АП-АК  ТОСТЭ КЫШКЫ  УРМАН.
НИНДИ ТЫНЫЧЛЫК  ТОРА!
АГАЧЛАРЫ КОМЕШ СЫМАН ,
БЭСКЭ ТОРЕНГЭН БАРЫ
                ЙОЛДЫЗЛАР КУК  Ж,ЕМЕЛДИЛЭР ,
                УЙНЫЙЛАР БЭСТЭ НУРЛАР.
                КУЗЛЭРНЕ ЧАГЫЛДЫРАЛА ,
                ЯЛТЫРАП АП-АК  КАРЛАР.
САФ МЭХЭББЭТ СЫМАН  ХАВА
БАШЛАРНЫ ЭЙЛЭНДЕРЭ,
КУПМЕ НАЗЛЫ УЙ  КУН,ЕЛДЭ ,
Ж,АННАРНЫ КОЙЛЭНДЕРЭ.
                АП-АК КЭЛЭШ КУЛМЭГЕНЭ ,
                КАЕННАР ТОРЕНГЭННЭР.
                ЭЙТЕРСЕН,ДЭ, АКСАКАЛЛЫ ,
                ЧАЛГА БАТКАН , ИМЭННЭР.
УРМАН ЧИТЕНДЭ МИЛЭШЛЭР ,
КЫЗЫЛ БЭСЛЕ  ТЭЛГЭШЛЭР.
СОЮ ТОЙГЫСЫ УТЫНДА ,
ЯНГАН  СЫМАН  ЙОРЭКЛЭР.
                НАРАТЛАРЫ БОРКЭНГЭННЭР ,
                ЯСТЫКТАЙ ПОХТЭ  КАРГА.
                ЫЛЫСЛАРЫН ЯШЕРГЭННЭР ,
                ЖЭЙ ТОСЕНДЭ БУЛГАНГА.
ТАБИГАТЪ -АНА ТЫН КАЛГАН.
ЯЛ ИТЭ КЫШКЫ УРМАН.
ЧЭЧЭККЭ КУМЕЛЕП ТАГЫН,
ШАТЛЫК КИТЕРЕР ЯЗЫН.                (30.12.2010г.)


Рецензии
Табигат туралы оте жаксы жазылган!!!

Дария Джумагельдинова 2   19.02.2011 08:04     Заявить о нарушении