Кояш булып керден кунелгэ

 Ж,ыр
      Булат Давлетов музыкасы.

 Уйламадым  донъяларда,
 Син барын мин ж,анашым.
 Бер курудэн гашыйк булдым,
 Син гузэлгэ аккошом!
          Кун,елемэ килеп керден, ,Син кояш булып бэгърем.
          Гомеремнен, хэр коннэрен,Яктыртып иртэ , кичен.
               
 Синен, назлы кузлэрен,не ,
 Тин,лим зэнгэр куллэргэ .
 Эрим жылы сузлэрен,нэн ,
 Кышкы салкын коннэрдэ.
          Кун,елемэ килеп керден, ,Син кояш булып бэгърем.
          Гомеремнен, хэр коннэрен,Яктыртып иртэ , кичен.
               
 Синен,  исемен,не ятлыйм,
 Мен, кабат ишетсэмдэ.
 Назлы сойгэн ярым минем,
 Яратам сине генэ!
          Кун,елемэ килеп керден, ,Син кояш булып бэгърем.
          Гомеремнен, хэр коннэрен,Яктыртып иртэ , кичен.
               
          
  http://vk.com/audio?id=180092452
 
 


Рецензии
Хаерле кон! Браво Марс, так держать))))))))))))))

Рябина Хат   12.04.2015 19:27     Заявить о нарушении
Рэхмэт!

Ямалеев Марс   30.08.2015 20:55   Заявить о нарушении
Языгыз "В контакте" Марс Ямалеев, "Мэйдан" сэхнэсендэ "Кояш булып керден, кун,елгэ"" ж,ырын Булат Давлетов ж,ырлый,хэм Дим-Тамак нурлы авыл ж,ырын аудио запись бар.

Ямалеев Марс   30.08.2015 20:57   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.