Коткэн кеше бэхетле
КУЗ ЯШЬЛЭРЕ АГЫП ЧЫГА ,УЙЛАГАН ЧАКЛАРЫНДА.
КУРЭСЕЛЭР КИЛЭ УЗЕН , ХЭР ЧАК КУЗЕН, АЛДЫНДА ,
НИГЭ ТОРМЫШ АЕРАДЫР БЕРГЭ БУЛГАН ЧАГЫНДА.
САГЫНУДАН САРГАЙМА СИН , ВАКЫТЫ КИЛЕП ЖИТЭР.
ЯКТЫ УЙЛАР УЙЛА ИРКЭМ , ЯМАНЫ БАШТАН КИТЭР .
САКЛАР БУЛГАН МЭХЭББЭТЕН, , НАЗЛАП СОЙГЭН ЯРЫН,НЫ.
АЛЛАРЫНА БИРЕП ТОРЫР ЯКТЫРТЫП АК ЮЛЛАРНЫ.
ЯЗМЫШ ШУЛАЙ НАСЫЙП ИТКЭН ИНДЕ ТОРМЫШ ЮЛЫНДА,
МЭХЭББЭТНЕ СЫНАТЫРГА, СОЮ КОЧЕН БЕЛЕРГЭ.
КАЙТЫР СИНЕН, СОЙГЭН ЯРЫН, , ОЧКЫНЫП ЯННАРЫН,А.
АШКЫНЫП ТУГАН ЯКЛАРГА , САГЫНЫП СИНЕ ГЕНЭ.
КУЗЛЭРЕН,Э СИНЕН КАРАП ,ЭЙТЕР СИНА ШУЛ ЗАМАН
«БЕГЕРКЭЕМ БЕРДЭН БЕРЕМ ,СОЯМ СИНЕ МИН ХАМАН
ЕРАКЛАРДАН КАЙТТЫМ СИН,А ,АШКЫНЫП ЮЛЛАРЫМДА
КУЗ АЛДЫНДА БУЛДЫ ЙОЗЕН, ,КУН,ЕЛЕМ КОЧАГЫНДА,
КОТЕП АЛГАН МЭХЭББЭТЕМ ,СИН МИНЕМ БЭХЕТ ИРКЭМ.
ОЗЛЕП- ОЗЛЕП СИНЕ СОЙГЭЧ ,УЗЕН, БЕР ШАТЛЫК ИКЭН.»
ОЧРАШУЛАР НИНДИ ШАТЛЫК! ЙОРЭКЛЭР КАУШУЛАР,
КУЛДАН КУЛГА АЛЫП БЕРЕН, , ВЭГЪДЭЛЭР КОРЫШУЛАР.
КОТКЭН КЕШЕ БЭХЕТЛЕ УЛ , БЕЛЭ УЛ КИЛЭЧЭГЕН.
ОЗЛЕП КОТКЭН СОЙГЭН ЯРЫ , БЭХЕТКЭ КУМЭЧЭГЕН.
КОТ ЯРЫН,НЫ , КОЧЛЕ БИТ СИН, КУПМЕ ИНДЕ КИЧЕРДЕН,.
БАШКАЛАРГА КУЗДЭ САЛМА БАШ ТАРТМА МЭХЭББЭТТЭН!
Свидетельство о публикации №111021807514