Кайтырга иде яшьлеккэ
Кайтырга иде яшьлеккэ , вакытны кире борып.
Табарга иде чарасын , юлларын эзлэп табып.
Озлеп яшьли сойгэн ярым , сагынгандыр зарыгып.
Каш остенэ кулын куеп , юлда котэдер талып.
Алларына килеп басып , тойсан, иде ж,ылысын.
Саф мэхэббэт хисе тулы , назлы татлы карашын.
Килэчэк барган юлыма , ак хэтфэлэрне ж,эеп ,
Башларга иде гомерне , курэсен алдан белеп.
Газиз энкэй хэм эткэйнен, , эйткэн сузлэрен утэп ,
Ясамыйчы ялгышларны , бэхетле гомер утеп.
Табып булмас чараларын , юлларын эзлэсэн,дэ ,
Яшэргэ уткэн елларны , телэклэр телэсэндэ,
Тормыш шулай яратылган , гэлэм биргэн кагыйдэ ,
Уз язмышларын алдаган , юк доньяда бер бэндэ.
Уткэн вакыт аккан сулар , кире кайтмый гомергэ ,
Очрашалмый биек таулар , шуны кирэк белергэ!
Кабатлана икэн яшьлек , яшэгэн тормышларда ,
"Мэхэббэт ж,имешлэрендэ" , килэсе токымнарда .
(30,10,2010г,)
Свидетельство о публикации №111021804491