Утлар нигэ салдын, йорэгемэ
Тин,лим иркэм синен буйларын,ны,
Зифа буйлы ак - пак каенга .
Синен, cерле нурлы кузлэрен,не,
Тин,лим , кара карлыганнарга.
Иорэгемэ утлар нигэ салдын?
Гашыйк иттен, мине узен,э.
Бер караштан синен, йозлэрен,э,
Хэйрэн калдым гузэлеген,э.
Тау битендэ пешкэн кызыл чия,
Хэтерлэтэ иреннэрен,не.
Йорэккэем яна синен, утта.
Кун,еллэрем йозэ болоттай.
Якты йолдызлар да куктэ яна,
Хэтерлэтеп синен, йозен,не.
Котэм синен, назлы сузлэрен,не.
Иркэлэр дип сойгэн ж,анымны.
Ин, бэхетле конем булыр иде,
Уйларын,да эгэр мин булсам.
Синен, белэн гомерлеккэ бергэ,
Тормыш юлларымны кичерсэм.
Иорэгемэ утлар нигэ салдын?
Гашыйк иттен, мине узен,э.
Бер караштан синен, йозлэрен,э,
Хэйрэн калдым гузэлеген,э.
Свидетельство о публикации №111021804261