Гомеремнэн купне сорамыйм,

Гомеремнэн , куп мин сорамыйм,
Кэнэгэт мин ,  тэуге  тормышка.
Табып алга уз  юлымнан барам.
Бар булганын котеп , язмыштан.

Уткэн коннэргэдэ мин  коенмим,
Барган юлда  кайгы    бирсэдэ.
Чын соенэм  , хичтэ коннэшмим.
Тормыш, бэхет  бирсэ бутэнгэ.
 
Тормышта   шул   барсы бэйлэнгэн.
Вакыты  бар , урын , коне ,  тэме ,
Язмыш канунына , теркэлгэн
Алдан укып белсэн,   иде ямен?

Яшэу серен ,  алдан  ан,нар  очен,
Бирмэгэн ходай жанга    сэлэт.
Биргэн хэр бэндэгэ тугеп кочен,
Ометлэгэн, яшэргэ телэк.

Кагыйдэне ,   булган  кунелемдэ,
Тырышам мин, бозмый яшэргэ.
Бэлки  дорес  тугел , мин яшимдер.
Уз язмышы ,  хэр бер кешедэ.               (03,08,10г.)


Рецензии