Бала чагым искэ тоште
ШУНДЫЙ КЫЗЫК ВАКЫТ ИДЕ, БАР УЕН МАВЫКТЫРГЫЧ.
ИРТЭ ЯЗДА ТАУ АЧЫЛГАЧ УЙНЫЙ ИДЕК “УРАЛЫ”.
ЙОГРЭ ИДЕК ЯП-ЯЛАНГАЧ КУРМИ АКНЫ КАРАНЫ.
УЙНЫЙ ИДЕК БЕЗ “ЭБИЛЕ”, "ЭБЭКЛЭШЛЕ",КАЧЫШЛЫ,
ЗУР “КАБИЛЭГЭ” ЖЫЕЛЫП САЙЛЫЙ ИДЕК БАШЛЫКНЫ.
БОРЧАК АТЫШЛЫ УЙНАГАН ВАКЫТЛАР БИК КЫЗЫКЛЫ.
ТЭНГЭ ТИЕП АЧЫТСАДА ТУЗЭ ИДЕК ШУЛ ЧАКНЫ
БАРЫБЫЗДА СУ КОЕНЫП, КЫЗЫНГАЧТЫН КОЯШТА,
КАЙТА ИДЕК ОЙГЭ,” ЯНЫП” АЯКТАН АЛЫП БАШКА.
ХЭР МАЛАЙНЫН ИСЕМЕНЭ ТИН БУЛА ИДЕ ХОЛКЫ.
ГОМЕР БУЕНА УЗЕНЭ ТАГЫЛГАН КУШАМАТЫ.
ХАМАН ЯНГРЫЙ КОЛАКТА ИСЕМЕ МАЛАЙЛАРНЫН.
“КАЙТЫГЫЗ ДИП ЯКТЫ ЧАКТА”- КИСЭТУ ЭНИЛЭРНЕН.
ИЛЬМИР, РАМИЛЬ ХЭМ САЛАВАТ, ГЭРЭЙ,ГАЗИНУР, ФЭНДЭС,
ЭНИС,ИЛЬДУС,ДАНЬЯР, МАРАТ, РИШАТ,БУЛАТ ХЭМ АНФЭС.
ИЛЬГИЗ, ЗУФАР, ИЛЬШАТ, НАФИС, ФЛОРИТ, АЙДАР, ГАЙФУЛЛА,
ВАДИМ, МАРСЕЛЬ, АЙРАТ , РАФИС, ШАМИЛЬ,РИНАТ, ФАТКУЛЛА.
ЧАПКАН ИДЕК КАЛСАК СОНГА, ЭЛЭКМЭСЕН ДИП ЧЫБЫК .
ТУЗАН ЧЫГАРЫП УРАМГА, ТУРЫ ЮЛЛАРНЫ ТАБЫП.
ХЭР ОЙДЭГЕ МАТЧАЛАРДА ТАЛ ЧЫБЫК КЫСТЫРЫЛГАН.
ЭЗЕ ТЭНГЭ ТОШМЭСЭДЭ, ЖАНДА ИМАН БУЛДЫРГАН.
КУПМЕ ВАКЫТ УТТЕ ИНДЕ УЗЕБЕЗ ОЛЫ КЕШЕ.
КУПМЕ ЯЗМЫШ СЫНАУ БИРДЕ, КУПМЕ ЭШЛЭНГЭН ЭШЕ.
ХЭЗЕР БЕЗНЕН БАЛАЧАКТАЙ, ОНЫКЛАРНЫН ЯШЬЛЭРЕ.
ОСТЭЛ АРТЫНДА УТЫРЫП КОМПЬЮТЕРДА ЭШЛЭРЕ.
КАПМА КАРШЫ ШУНЫН БЕЛЭН БЕРУЗЕ КОН БУЕНА
“МЫЛТЫКТАН КЕШЕГЭ АТЫП” ЙОРИЛЭР ЭКРАНЫНДА
КИРЭКМЭГЭН,МЭРХЭМЭТСЕЗ УЕН НЭРСЭ ОЙРЭТЭ?
УСЕП ЖИТКЭЧ ГЭИЛЭГЭ, БАЛА НЭРСЭ КУРСЭТЭ?
ОНЫТЫЛЫП БАРАЛАР ШУЛ, БЕЗ УЙНАГАН УЕННАР.
САФ ХАВАДА ХЭРЭКЭТТЭ ШАТЛАНЫП УСКЭН ЕЛЛАР.
ХЭР ТОКЫМГА УЗ УЕНЫН БИРЭ КИЛГЭН ЗАМАНА.
ЭХЭМИЯТ БУЛСЫН ИДЕ, ДЭРМЭНЕ, ШУЛ УЕНДА .
ОНЫТМЫЙЧА, МАВЫКТЫРГЫЧ ЭЛЕКЕ УЕННАРЫН.
УСКЭЧ ОНЫКЛАРДА ИСКЭ,АЛЫР БАЛА ЧАКЛАРЫН.
Свидетельство о публикации №111021803416
Филюза Шакирова 13.03.2011 11:47 Заявить о нарушении