Аермасын язмыш туганнан

ТУГЭРЭК ОСТЭЛГЭ ЖЫЕЛГАНДА,
ЧЭЙ ЭЧЭРГА ТУГАННАР  БЕЛЭН,
РИЗЫГЫДА  ТЭМЛЕ  ТАТЛЫ  БУЛА,
ЛЭЗЗЭТЛЭНЭ  КУНЕЛ   БЕРГЭЛЭП.
             ХУШ  ИСЛЕ ЧЭЙДЭГЕ  УЛЭННЭРЕ,
             ШИФА САУЛЫК БИРЭ КУНЕЛГЭ.
             ТУГАН БЕЛЭН    ТАТУ  ЯШЭГЭНГЭ,
             ОЗЫНАЯ  БЕЗНЕН  ГОМЕРЛЭР.
ЯШЭГЭН ТОРМЫШЫ;  ЮЛЛАРЫНДА,
ТУГАННАРЫН  БУЛСА  ДОНЬЯДА.
НИЧЕК УЗЕНЭ КЫЕН  БУЛСАДА,
КУЛЫН  СУЗА  АВЫР ЧАКЛАРДА.
             КАЙГЫСЫ  КИЛСЭДЭ  БАШКАЙЛАРГА,
             БЕРГЭЛЭП  ТАБЫЛА  ЧАРАЛАР.
             ТОРЕЛГЭН ЧАКТАДА  ШАТЛЫКЛАРГА,
             УРТАКЛАША  ЯКЫН  ТУГАННАР.
ШИФА БУЛСЫН КУНЕЛГЭ ЧЭЙЛЭРЕ,
АЕРМАСЫН ЯЗМЫШ   ТУГАННАН,
КУМЕЛСЕН ШАТЛЫККА ОЙ ЭЧЛЭРЕ,
БЭХЕТЛЕ БЕЗ  ТУГАН  БУЛГАННАН.


Рецензии