Турне

КоробЕйко льИа тя
МьЯко кОле ньЕко гОйя
СмЯко лИко тИа тя
МиЯко вУлке кОя
СмЕха прИйдо пОркито
КуЯмо фУрзе кАя
МиЯко тУрнэ фуэтО
КарсИмо миакАя

***

Корабли летят далеко,
Мигают звезды светом Бога.
Смеются лики током тонко,
Вулкан как будто брызжет соком.
 
С радостью прошли по мосту.
Закалка королеве такая.
Красивое турне по кругу
Уверенности прибавляет.


Рецензии