Майська нiч

Зійди,наш Місяцю,
І освіти цю ніч.
Казкову,
Наче вишиту шовками
Пахучих трав
На рушнику землі.
Пливи,як човен,
В зоряній імлі.
Хай зорі світять
Гронами  калини цвіту,
Хай пелюстки зірок
Летять по світу,
І тиха  музика
Пливе з Небес,
Єдна серця і долі:
Ніч  чудес.


Рецензии