Адашты мэхэббэт томанда
ЮЛЛАРЫМА ЧЫГЫП ОЗАТЫП КАЛДЫН, ,
КУЛЛАРЫН,ДА БОЛГАП ЯУЛЫГЫН,.
ТУЗАНЛЫ ЮЛЛАРГА ЯШЕН, ТАМДЫ ,
КОТЕП КАЛДЫН, МИНЕМ КАЙТКАНЫН.
МИНЕМ ЮЛЛАР ТОМАНДА ЮГАЛДЫ.
КАЙТАЛМАДЫМ СИНЕН, ЯНЫН,А.
ОЗЛЕП СИНЕ СОЙСЭМДЭ ДОНЬЯДА ,
ЯЗМЫШ КИТЕРМЭДЕ ЮЛЫН,А.
ЮЛЛАР ЯННАРЫН,А КАЙТАРМАДЫ
ЮГАЛДЫ МЭХЭББЭТ ТОМАНДА.
ЙОРЭК СЫКРАП СИН,А АШКЫНСАДА ,
ЯЗМЫШЫМ АДАШТЫ БУРАНДА.
ГОМЕР БИРГЭН ТОРМЫШ ЮЛЛАРЫНДА ,
ОНЫТТЫРМА БЭГРЕМ УЗЕН,НЕ.
ЯКЫН БУЛСЫН АРА УЙЛАРЫН,ДА ,
ЮГАЛТТЫРМА ИЗГЕ СОЮНЕ.
МЭН,ГЕ , ИКЭУ КАВЫШАЛМАСАКТА ,
ТЭУГЕ СОЮ ЯНСЫН КУН,ЕЛДЭ.
ОЧРАШАЛМАГАНГА НАЗЛЫ КУЗЛЭР ,
УКЕНЕЧЛЭР КАЛДЫ ГОМЕРГЭ.
КАЛДЫ ИСТЭ , СИНЕН, ЯШЬЛЕ КУЗЛЭР.
ШАЯРЫП “МИН КИТЭМ”- ДИГЭН СУЗДЭН.
ШУЛ СУЗЛЭРГЭ ЯШИМ УКЕНЕП ,
ЙОРЭК ЯНА БУЛМЫЙ СУНДЕРЕП.
ЯЛКЫНЛАНЫП УТ КУРЕНМЭСЭДЭ ,
ЭРНИ Ж,АНЫМ ГАФУ ИТСЭН,ДЭ.
Свидетельство о публикации №111021710819
Эрни жаным, гафу итсэндэ.
Хазер инде сина юллар ябык
Ометлэнеп мине котсэндэ.
Калсын, эйдэ сою бер хис булып
Онытылмасын калсын йорэктэ
Шушы матур чаклар искэ тошеп
Син, дип типсен йорэк кукрэктэ)))))
Бииик матур, лирик шигырь)))))
Рябина Хат 05.02.2022 17:40 Заявить о нарушении