Кире кайтмый уткэн язмышлар

ТОНБОЕКЛЫ КУЛНЕН,  ТЫН ЯРЫНА ,
ОНДЭП МИНЕ  КИТЕРДЕ ЮЛЫМ.
ЭЛЛЭ ЭЗЛЭП ЯШЛЭЙ СОЙГЭН ЯРНЫ ,
ЙОРЭККЭЕМ КУРСЭТТЕ ЮЛЫН.
                КУЛНЕН,  КУЕ КАМЫШЛАРГА КАРАП ,
                ЯЛГЫЗЫМ МИН УЙЛАР УЙЛАДЫМ.
                УТКЭННЭРНЕ БАРСЫН ИСКЭ АЛЫП,
                УЙЛАРЫМНЫ УЙЛАП  ТУЙМАДЫМ.
ЭКРЕН ИСКЭН Ж,ИЛДЭ ТИБРЭЛЭНЭ ,
СЕРЛЕ КУЛНЕН,  ЗЭНГЭР  СУ  ОСТЕ.
УЙЛАП ЙОРЭККЭЕМ  Ж,ИЛКЕНЛЭНЭ ,
ЯШЬЛЭЙ СОЙГЭН ЯРЫМ  ГЕЛ ИСТЭ.
                КУЛНЕН,  ТИБРЭЛЭНГЭН  СУЛАРЫНДА ,
                ПАР АККОШЛАР КАНАТ КАГЫНА.
                УТЕНЭЛЭР СЫМАН  БАРЫСЫНДА ,
                АЛДАН  КИЧЕРЕРГЭ ТАГЫНДА.
ИНДЕ КУПМЕ СУЛАР ТИБРЭЛЭНЕП ,
ВАКЫТ УТКЭН БЕЗНЕН ТОРМЫШТА.
ТЕЛЭСЭДЭ ЙОРЭК ОЗГЭЛЭНЕП ,
КИРЕ КАЙТМЫЙ  УТКЭН ЯЗМЫШЛАР.      
                4,05,2010г.


Рецензии