Хаман истэ эле яшьле кузлэр

ХАМАН ИСТЭ  ЭЛЕ    ЯШЬЛЕ  КУЗЛЭР.
ЗИНГАР ,  “ ЯЛГЫЗ ИТМЭ”-   ДИГЭН    СУЗЛЭР.
“КИТМЭ,  ДИДЕН,     БЭГРЕМ  ЯННАРЫМНАН,
ТАБАЛМАССЫН,  БЭХЕТ    БАШКАЛАРДАН”.
                ХАМАН ИСТЭ ЭЛЕ ЯКТЫ  ЙОЗЕН,.
                БЭГРЕМ ДИЕП ЭЙТКЭН ЙОМШАК СУЗЕН,.
                «ЯШИК   ЖАНЫМ  ДИДЕН,   НУРЛАР СИБЕП ,
                МЭХЭБЭТНЕН,  ЯМЕН ,КАДРЕН БЕЛЕП”.
ХАМАН ИСТЭ ЭЛЕ БУЛГАН УЙЛАР.
АЕРЫМ УТЭ БЕЗНЕН КОННЭР ,  АЙЛАР.
ИНДЕ БЕЗНЕН, ЮЛЛАР КАВЫШМАДЫ
ХЭММЭБЕЗНЕН, , ТОРМЫШ-ДОНЬЯЛАРЫ.
                ХАМАН ИСТЭ ЭЛЕ УТКЭН КОННЭР.
                ИНДЕ  ЙОРЭГЕМНЕ АН,ЛАР КЕМНЭР?
                ДОНЯЛАРДА КЕМДЕР ЯШИ   ЯРАТЫРГА ,
                КЕМДЕР ЯРАТЫЛЫП  ЙОРИ КАВЫШЫРГА.
ХАМАН ИСТЭ ЭЛЕ УТКЭН ЯШЬЛЕК.
САФ  МЭХЭББЭТ УТТЕ ЯШЕН ЯШЬНЭП.
ЯШЬЛЕ КУЗЛЭР ,  СУЗЛЭР , ОНТЫЛМАГАН ,
АТКАН УКТАЙ УТТЕ ГОМЕР , ЯННАРЫМНАН.
                ХАМАН ИСТЭ ЭЛЕ УЗГАН ГОМЕР.
                ЯН,ГЫР , ДАВЫЛЛАРЫ , ЯКТЫ КОННЭР, 
                МЭХЭББЭТЕН,  СИНЕН, МИН,А СУНГЭН ИНДЕ.
                МИНЕМ ГЕНЭ  ЙОРЭК ЭРНИ УЙЛАП СИНЕ.
                (29,12,2009Г,) 


Рецензии