Стрiтення

Сьогодні  у відлунні сну
Тобі  шептав щось про весну
Про те, що я колись візьму,
Зберуся з силами й верну

І ніби яв ті сльози-роси
З очей твоїх у закутку
Тепло долонь і рук тремтливість
В коктейлі щастя та жалю


Рецензии