Эхо Майдана. на укр. языке

      Відлуння  Майдану.

На  Майдані  мерзли  всі –
і  малі,  і  дідусі.
Сподівалися  на  те,
Що  і  в  нашу  Україну
Демократія  прийде.
Сподівались  на  реформи,
і  на  гідне  всім  життя.
Та  нічого  не  змінилось –
все  пішло  у  небуття...
Посварились  за  посади,
за  премєрский  пост.
Ревнощь  очі  затьмарила,
та  й  розбили  горщ.
Обіцяли  на  Майдані  гори – золоті,
але  швидко  всі  забули  обіцянки  ті.
О  народе,  український,  чим  ти  завинив?
Бо  ніхто  назустріч  людям –
 й  кроку  не  зробив!   


Рецензии