***

Коли я думаю про тебе,
Моя Україна то я,
Я бачу місяць серед неба,
Який ховая течія
Моєї річки.
Виринь, світле,
О, місяцю твій вінець.
Прикрасять іскри,
Що розквітли
Сполоханих Дніпром сердець...


Рецензии