Iскра життя

Наше життя - суцільна боротьба
На просторах неподоланної тривоги.
І лине час кудись у майбуття
Через надії і омріяні дороги...

Блищить мов іскра в молодих очах
Яскравий вогник світлого потоку
Палких ідей у неокраяних думках
Серед безмежжя мисленнєвого потопу

Куди прийдем,якби ж знаття!
Не вкаже наперед ніхто дорогу.
Та тільки завжди ждемо щастя від життя
І віримо в любов, долаючи свою пересторогу.

Від перших кроків аж до забуття
Ніщо не стане нам на перешкоді.
Допоки сяє іскра нашого життя
Йдемо вперед, наввипередки долі.


Рецензии
І Я, поринув в вир теперішніх руїн,
Шукаючи надію в непроглядній млі,
Повзу, не щадячи колін,
По грішній та гіркотній як полинь Землі.

Владимир Тертышник   07.03.2014 23:24     Заявить о нарушении