Ave maria
Над храмом янголи літають,
Коли ця музика звучить,
І сліз щасливих не ховають
У цю священну, дивну мить.
І з нею до небес злітає
Органу звук — могутній він,
Неначе янголів вітає
Чарівних дзвонів чистий дзвін.
Дівочий голос, ніжний, милий
Її підносить небесам.
Здається, начебто на крилах
Це дух святий явився нам.
Свидетельство о публикации №111021510239