My Pretty Valentine

Your tender smile on my mind,
But you forgot me – so unkind.
Don't be so cruel, drop me a line,
Cause you're my pretty Valentine!

Твоей улыбки помню свет,
Но ты меня забыла, злая.
Черкни мне пару срок в ответ,
Ты мной любима, дорогая!

14.02.11


Рецензии