Освяченi любовю

                Усiм закоханим до Дня св. Валентина
Освяченi любов"ю
               i весною,
I душi розцвiтають,
               як в раю.
Освяченi любов"ю
               i весною,
Ми в океанi тонемо
               хмелю.

Троянди пелюстками
               нас цiлують,
I нiжнiсть грає
               струнами душi.
Освяченi любов"ю
               i весною,
Ми свiтимося
             зорями
                усi.


Рецензии